CHP İl Başkanı Eş: Yeni yılın huzur, barış ve özgürlük getirmesini diliyorum

CHP İl Başkanı Eş: Yeni yılın huzur, barış ve özgürlük getirmesini diliyorum
CHP Erzurum İl Başkanı Serhatcan Eş yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.

CHP Erzurum İl Başkanı Serhatcan Eş yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.

AJANS DOĞU - POLİTİKA HABERLERİYayınladığı mesajda yeni yılın huzur, barış ve özgürlüklerin habercisi temennisinde bulunan Eş, “Şehitlerimizin yasını tuttuğumuz ve acısını en derin biçimde hissettiğimiz bu günlerde yeni yılın huzur, barış ve özgürlük getirmesini diliyorum.” dedi.

Mesajının devamında gündeme değinen Eş, “2023 iyisi ve kötüsüyle geride kaldı. Ekonomik gidişat, iktidar partisinin toplumu ayrıştırıcı politikaları, dış politikada yapılan yanlışlar, iç güvenlik sorunları yurttaşı derinden rahatsız ediyor. Son günlerde gelen şehit haberleri ve Suudi Arabistan krizi bunun en büyük belirtilerinden bazılarıdır. Yoksulluk sınırının 47 bin lira olduğu ülkemizde; emekli, işçi, memur ve esnafın yaşam mücadelesi gittikçe zorlaşmıştır. Açlık sınırı diye icat ettikleri ve sadece temel yaşam gıdalarına mahkûm edilmişlik bile 14 bin liranın üstünde.”

İktidar kötü gidişatın cevabını yerel seçimlerde alacak

“Yandaşların lüks ve şatafat içinde yaşadığı, yurttaşın sefaletle uğraştığı bu düzenin devam etmesi mümkün değildir. Yurttaşlarımız yerel seçimlerde bunun cevabını verecektir. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu kötü gidişatı her platformda gözler önüne serecek ve dur diyeceğiz. Bütün mücadelemiz yurt ve yurttaş içindir. Karanlık günlerin biteceği, kardeşlik, barış, huzur ve özgürlüklerin geleceği nice yeni yıllar diliyorum.” şeklinde konuştu.