Erzurum İl Başkanı seçilen Serhatcan Eş mazbatasını aldı.

Erzurum İl Başkanı seçilen Serhatcan Eş mazbatasını aldı.
Cumhuriyet Halk Partisi 38. olağan kongresinde İl Başkanı seçilen Serhatcan Eş mazbatasını aldı. Konuyla ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulunan Eş şu açıklamalarda bulundu:

Cumhuriyet Halk Partisi 38. olağan kongresinde İl Başkanı seçilen Serhatcan Eş mazbatasını aldı.

AJANS DOĞU - Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı seçilen Serhatcan Eş mazbatasını aldı. Konuyla ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulunan Eş şu açıklamalarda bulundu. "Cumhuriyetin güvencesi olan partimizin 38. olağan kongresinde, partililerimizin teveccühü ile il başkanı seçildim. Bugün itibari ile mazbatamızı da aldık. Vakit kaybetmeden daha önceden gözlemleme imkanım olan hususlardaki eksiklikleri telafi edip, yeni genç ve dinamik teşkilatımızla gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”

Erzurum artık sahipsiz değil 

“Halktan kopuk, parti binasını aşmayan siyaseti aşıp, halka dokunan bir yolda ilerleyeceğiz. Nerede bir sorun varsa orada olacak, Erzurum’un sorunlarını tespit edip telafisi için çaba harcayacak, bu yolda tereddütsüz ilerleyeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bizlere tavsiye ettiği gibi kapı kapı dolaşacağız. Erzurum umutsuz olmasın, Cumhuriyet Halk Partisi olarak sorunları çözmek için elimizden geleni yapmaya kararlıyız. Ben ve teşkilatların tüm enerjimizi bu uğurda harcayacağız. Erzurum sahipsiz değil, Erzurum kimsesiz değil artık.” şeklinde konuştu.