CHP’de Kongre Takvimi devam ediyor

CHP’de Kongre Takvimi devam ediyor
CHP’nin Kongre takvimine göre, 3 Temmuz’da ilçe delege seçimleri başlatılan süreç 30 Temmuz’a kadar devam edecek.

CHP’nin Kongre takvimine göre, 3 Temmuz’da ilçe delege seçimleri başlatılan süreç 30 Temmuz’a kadar devam edecek. Partinin ilçe kongreleri ise 5 Ağustos – 10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Öte yandan, 16 Eylül’de başlayan il kongreleri de 15 Ekim’de tamamlanacak.

AJANS DOĞU -  Hafta sonu Aziziye ilçe kongresini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Aziziye İlçe Kongresinde tek aday olarak çıkan Abdulkadir Çakır ile yola devam ederken; bugün yapılan Pasinler CHP İlçe Kongresinde İlçe Başkanı İbrahim Uslu yeniden başkan seçildi.  

Kongre takvimine göre Palandöken, Yakutiye, Aşkale, İspir, Hınıs, Horasan, Oltu, Şenkaya, Tortum, Uzundere, Aziziye ve bugünde Pasinler ilçe örgütleri seçimlerini tamamlandı.

Devam eden Kongre takvimine göre; 3 Eylül’de Karaçoban 7 Eylül’de Tekman,12 Eylül’de ise Çat ilçelerinin kongrelerinin tamamlanması bekleniyor. İlçe Kongrelerinin tamamlanmasının ardından, İl Kongresinin 24 Eylül veya 29 Eylül’de yapılması yönünde çalışmalar yapıldığı haber merkezimize ulaşan bilgiler arasında.