VATANDAŞ İYİ PARTİLİ KIRKPINAR'A DERT YANDI: OY YOKSA HİZMET YOK DEDİLER, OY VERDİK YİNE HİZMET YOK

VATANDAŞ İYİ PARTİLİ KIRKPINAR'A DERT YANDI: OY YOKSA HİZMET YOK DEDİLER, OY VERDİK YİNE HİZMET YOK

İYİ Parti Erzurum İl başkanı Melih Kırkpınar, ilçe gezileri kapsamında Hınıs ilçesinin Erduman mahallesinde yöre halkının sıkıntılarını dinledi. Hizmetlerden mahrum olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, “Oy yoksa hizmet yok dediler, oy verdik yine hizmet gelmedi.” dedi.

AJANS DOĞU - İYİ Parti Erzurum İl başkanı Melih Kırkpınar, ilçe gezileri kapsamında Hınıs ilçesinin Erduman mahallesinde yöre halkının sıkıntılarını dinledi. Hizmetlerden mahrum olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, “Oy yoksa hizmet yok dediler, oy verdik yine hizmet gelmedi.” dedi.

 

Erzurum'un Hınıs ilçesine bağlı Erduman mahallesinde, yıllardır giderilmeyen foseptik çukuru sorunu birçok hayvanın telef olmasına sebep olurken insan sağlığını da ciddi anlamda tehdit eder duruma geldi. Konuyla ilgili İYİ Parti Erzurum İl Başkanına sıkıntılarını anlatan vatandaşlar şu açıklamalarda bulundu, “Burası deprem konutları, on yıldır sözde altyapı sorununu çözdük diyorlar. Altyapı sorununun neyini çözmüşler? Köyün tüm giderleri buraya akıyor. Yazın sıcakla birlikte kötü koku bütün köye yayılıyor. Nefes alınmaz hale geliyor. Biz artık fiziksel anlamda kötü görüntü oluşmasını da geçtik, sağlık anlamında sorun olmaya başladı. Bu artık tıbbi bir meseledir. Sağlık örgütlerinin bir an önce buraya gelip kontrol etmesini istiyoruz. Hayvanlar burada su içiyor. İnsan ve hayvan sağlığı ciddi anlamda tehdit altında. Bu kirlilik aşağıdaki yerleşim alanına, insanların evlerine kadar ulaşmış durumda.”

 

Oy yoksa hizmet yok dediler, oy verdik yine hizmet yok.

 

Gittikleri her yetkili makamdan eli boş döndüklerini dile getiren vatandaşlar, “Defalarca milletvekillerine gittik, tüm yetkililere gittik. Bundan beş altı yıl önce kaymakam beyin tüm iyi niyetine rağmen mesele çözülmedi. Şimdi buradan soruyoruz gerekçeniz ne? En son seçimde oy istediler oy da verdik. Ondan önce gerekçeleri oy vermememizdi.”

 

“AKP’li Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren'in yanına gittik. Siz ikameti buraya almıyorsunuz biz hizmet getiremiyoruz dediler. Biz yirmi hane altı ay boyunca burada kalıyoruz. Bir kişi bile olsa hizmet gelmeli. Devletten beklentimiz bize hizmet getirmesi. Sorun sadece foseptik çukuru değil, elektrikten tutun birçok sıkıntımız var.”

 

İYİ Partili Kırkpınar, “AKP, kendisine oy vermeyenleri yurttaş saymıyor.”

 

Mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Kırkpınar, “AKP kendine oy vermeyenleri yurttaş saymıyor.” dedi. Gittikleri her yerde birçok problem olduğunun altını çizen Kırkpınar şu açıklamalarda bulundu, “On yılı aşkın bir süredir bu foseptik çukuru kapatılmamış, insanların sağlığını, hayvanların canını tehdit eder hale gelmiş. Biraz aşağıda Çiçekli mahallesine bağlı bir mezrada da ki insanlarda bu sudan zarar görüyor. Yurttaşın defalarca gittiği makamlar, “Bize oy vermiyorsunuz.” diyerek hizmet getirmediler. AKP oy vermeyenleri yurttaş saymıyor. Kendisine oy verenlere birinci sınıf, vermeyenlere ikinci sınıf muamelesi yapıyor. Bundan önce birçok yerde aynı sıkıntıları dinledik. Oy verirseniz hizmet var, oy yoksa hizmet yok.

 

Buradan şehrin valisine sesleniyorum. Sayın Valim, AKP’li siyasiler yurttaşın yüzüne bakamaz hale geldiler. Siz şehrin mülkü amiri olarak olaya el atın. Hangi partili, kime oy vermiş, kime oy verecek bizim için önemli değil. Bizim derdimiz insanlarımıza hizmet gelmesi. Biz İYİ Parti olarak gittiğimiz her yerde; din, dil, ırk, mezhep veya partili farkı gözetmeksizin sorunları dinleyip çözümü için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Tüm yurttaşların içi rahat olsun, bu iktidarın çözemediği tüm sorunları iktidar olduğumuz gün çözeceğiz.”