Uğur Dündar MB Gaye Erkan'a yapılan Kumpası yazdı

Uğur Dündar MB Gaye Erkan'a yapılan  Kumpası yazdı
Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan için ortaya atılan iddialar üzerine Gazeteci Uğur Dündar’dan X platformundan paylaşım geldi.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan için ortaya atılan iddialar üzerine Gazeteci Uğur Dündar’dan X platformundan paylaşım geldi.

AJANS DOĞU -  Uğur Dündar, yaptığı paylaşımda Merkez Bankası başkanını savundu. Elindeki WhatsApp görüntülerini paylaştı.

Gazeteci Düntar X hesabından yaptığı yazılı ve görsel  paylaşımda  " Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan'ın emzirdiği bir bebeği var. Bakıcı tutmak yerine anne ve babası bebeğe bakıyor. Onlar da emzirme saatlerinde işler aksamasın diye kendisiyle birlikte bankaya gidip geç saatlere kadar orada kalıyorlar. Bir banka çalışanı birkaç gündür Gaye Erkan'ın babasıyla ilgili iddialar dile getiriyor. Bunlardan biri de baba Erol Erkan'ın bir personeli tokatladığı iddiası. Ancak Ocak ayı başında Kübra isimli bir personel, anne Gamze Hanıma bir WhatsApp mesajı gönderiyor ve kul hakkından korktuğunu belirterek böyle bir iftira atılacağını haber veriyor. Nitekim Gaye Erkan ABD'de Türkiye'ye kaynak bulmaya çalışırken iftira servis ediliyor. Demek ki birilerinin Gaye Erkan'ın bu çabalarından fena halde rahatsız oldukları anlaşılıyor." ifadelerine yer verdi.

Dündar konu ile alakalı olarakta whatsapp yazışmalarını içeren ekran kayıtlarını da paylaştı.