Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı düzenlendi

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı düzenlendi
Memleket Partili Tarsus Belediye Başkan adayı Haluk Bozdoğan  olduğu araca silahlı saldırı düzenlendi.

Memleket Partili Tarsus Belediye Başkan adayı Haluk Bozdoğan  olduğu araca silahlı saldırı düzenlendi.

AJANS DOĞU - ŞEHİR HABERLERİ / Tarsus'da şok edici bir olay yaşandı, Memleket Partisi'nin Tarsus Belediye Başkan adayı Haluk Bozdoğan'a karşı gerçekleştirilen silahlı saldırıyla sarsıldı. Olay, şehrin merkezinde, Bozdoğan'ın seçim aracına yapılan saldırı ile patlak verdi.

Sosyal medyada yer alan görüntülerde, Haluk Bozdoğan'a ait aracın sol tarafında iki büyük mermi deliği kameraya yansıdı. Belediye Başkanı Bozdoğan'a destek olmak için toplanan kalabalık ise, "Silah sıkmaya başladılar bize" diyerek duruma tepki gösterdi.

Saldırı, Belediye Başkanı adayı Bozdoğan'ın şehirdeki rutin ziyaretlerinden birinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir saldırgan, Bozdoğan'ın aracına yaklaşarak ateş etti. Şans eseri, Bozdoğan'ın yara almadan kurtulduğu ancak aracın ön camının ve birkaç panelin zarar gördüğü bildirildi.

Olayın ardından güvenlik güçleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yetkililer, saldırganın kimliğini tespit belirlemek için çalışıyorlar. İlk bulgular, saldırının siyasi bir motif taşıdığı yönünde olsa da, kesin bir sonuca varılmadan önce detaylı incelemeler devam ediyor.

Memleket Partisi'nin Tarsus teşkilatı ve yerel yetkililer, olayı kınayarak şiddetin her türlüsünü reddettiklerini ve demokratik süreçlerin devam etmesi gerektiğini vurguladılar. Haluk Bozdoğan ise sağlık durumunun iyi olduğunu ve olayın etkisi altında kalmadan seçim çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

Saldırı, Tarsus'ta siyasi gerilimleri tırmandıran bir olay olarak hafızalara kazındı ve kamuoyunda büyük endişe yarattı. Sasldırı girişiminin ardında Memleket Partililer sokağa çıkarak Belediye Başkan adaylarına sahip çıktılar.

SALDIRI ANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

 

YEREL SEÇİM CANLI