Sosyal Medyaya düştü,tepkiler çığ gibi büyüdü

Sosyal Medyaya düştü,tepkiler çığ gibi büyüdü
Sosyal Medya platformu twitter'a açılan #Utkuözentutuklansın hastag'ında Utku Özen isimli sosyal medya kullanıcısının evinde beslediği yılanı beslemek için yavru kedi,köpek ve tavşanları yılanın önüne atması sosyal medyada infial yarattı.

Sosyal Medya platformu twitter'a açılan #Utkuözentutuklansın hastag'ında Utku Özen isimli sosyal medya kullanıcısına ait olduğu iddia edilen evde beslediği yılanı beslemek için yavru kedi,köpek ve tavşanları yılanın önüne atması sosyal medyada infial yarattı.

 

AJANS DOĞU - Görüntülerde Utku Özen isimli kişinin yavru bir kediyi kanepe üzerindeki yılanın önüne atarak yedirdiğinin iddia edildiği anların sosyal medyada yayınlanması üzerine, birçok hayvan sever ve sosyal medya kullanıcıları  #Utkuözentutuklansın tag'ıaçarak tepkilerini dile getirdiler.

Sosyal Medyada yayılan vahşet görüntülerinin ardında İddiada adı geçen Utku Özen bir video çekerek iddia edilen kişinin kendisi olmadığını ifade etti.

Sorumlu yayıncılık gereği bu videoyu yayınlamayacağız fakat Ajans Doğu İnternet Haber Medya kuruluşu olarakta bu vahşetin sonuna kadar takipcisi olacağımızı belirtmek isteriz.