Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz sahada şov peşinde

Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz sahada şov peşinde
Kazım Karabekir Stadyumu’nda tadilat çalışmaları devam ediyor.

Kazım Karabekir Stadyumu’nda tadilat çalışmaları devam ediyor.

AJANS DOĞU - Uzun bir süredir belirsizliği süren ve 1. Lig Takımlarından Erzurumspor’un kendi sahasında maçlarını oynadığı Kazım Karabekir Stadyumu’nda tadilat çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz tadilat çalışmaları süren Kazım Karabekir Stadyumunda inceleme yaptılar. Milletvekili Altınok, ‘Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İl Başkanımızla yaptığımız ortak çalışmalar neticesinde en kısa zamanda takımımız, taraftarlarımızla buluşuyor. Stadımızda yapılan çalışmaları Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi ve Milletvekilimiz Mehmet Emin Öz ile yerinde inceledik.’ dedi.

Haber merkezimize ulaşan vatandaşlar, "Erzurumsporumuz aylardır göçebe gibi oradan oraya maçlara katılıyor. Defalarca açıklama yapmalarına rağmen bir adım ileri gidilmedi. Siyasilerin Erzurumsporu seçim malzemesi olarak kullanması hoş bir durum değil. Mehmet Emin Öz ve Selami Altınok yıllardır bu şehirde siyaset yapıyor. Hangi derde derman oldular ki bu sorunu da çözsünler?"

Bir diğer vatandaş ise, "Kış memleketiyiz, iki ay sonra soğuklar başlayacak, günler kısalacak. Hem elektrik, hem de doğalgazı Batı illerimize göre çok fazla kullanmak zorunda kalacağız. Stadyuma gidip şov yapacaklarına, bu sorunların üstüne gitsinler." şeklinde konuştu.