SAVCI SAYAN'IN KARDEŞİ, DÜĞÜN ORGANİZASYON ÜCRETİNİ ÖDEMEDİ

SAVCI SAYAN'IN KARDEŞİ, DÜĞÜN ORGANİZASYON ÜCRETİNİ ÖDEMEDİ
ORGANİZATÖR: PARAYI İSTEYİNCE MURAT SAYAN BENİ TEHDİT ETTİ

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın kardeşi, Murat Sayan düğün organizasyonu için anlaştığı firmaya ödeme yapmadı.

 

AJANS DOĞU - Ağrı'da 02.9.2021 tarihinde dünya evine giren Murat Sayan ile düğün organizasyonu için anlaşan firma sahibi ödemenin bir kısmının yapıldığını, kalan kısmın tahsili için aradıklarında, Murat Sayan tarafından tehdit edildiklerini iddia etti.

ÜCRETİ ÖDEMEDİLER

Konuyla ilgili haber merkezimize ulaşan İşyeri yetkilisi Şahin Turgut şu açıklamalarda bulundu, “Bu Ayın ikisinde Ağrı’da Savcı Sayan’ın kardeşi Murat Sayan’ın düğünü için bir anlaşma sağladık. 52.500 lira toplam bakiye tutuyordu, 25.000 ön ödeme aldık. Geri kalan tutarı biz size göndereceğiz dediler. Bugün oldu ödeme alamadık. Savcı Sayan ödemeyi ben yapacağım dedi ama şimdi ona da ulaşamıyoruz. Sonra amcası olduğunu söyleyen biri ödemeyi yapacağını söyledi ama ödemedi.

ÜCRETİ İSTEYİNCE MURAT SAYAN BENİ TEHDİT ETTİ

Murat Sayan ödeme için aradığımızda, bizi tehdit ediyor. “Alabiliyorsun gel al“ gibisinden sözler sarfediyor. Ağrı’da bizi tehdit etmeye başlamıştı. Amcası olduğunu söyleyen şahıs bile, “Murat Sayan terbiyesizlik etmiştir, biz öderiz” dedi. Bugün olmuş kimsenin ödediği yok. diye iddialarda bulundu.