RIHTIM RESTORAN YENİ YILA HAZIR

RIHTIM RESTORAN YENİ YILA HAZIR
Erzurum’un en köklü meyhanelerinden biri olan Rıhtım Restoran, alkollü ve alkolsüz menüleri ile yeni yıla eğlenerek girmek isteyenlerin bu yılda tek adresi olacak.
RIHTIM RESTORAN YENİ YILA HAZIR RIHTIM RESTORAN YENİ YILA HAZIR

Erzurum’un en köklü meyhanelerinden biri olan Rıhtım Restoran, alkollü ve alkolsüz menüleri ile yeni yıla eğlenerek girmek isteyenlerin bu yılda tek adresi olacak.

AJANS DOĞU - Erzurum’da meyhane kültürünün öncüsü olan Rıhtım Restoran, yılbaşına da nezih ve kaliteli işletmecilik anlayışı ile hazır. Onlarca çeşit meze, yemek ve içki seçenekleriyle müşterilerinin damak zevkine hitap eden işletme, fiyatları ile de müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

İşletme sahibi Mitat Çelik, baba yadigarı olan mekanın ikinci kuşak temsilcisi. İçeri girdiğinizde meyhane ve restoran atmosferini aynı anda soluduğunuz mekan, haftada 6 gün canlı müzik hizmeti veriyor. Her gün farklı müzisyenlerin sahne aldığı mekanda, sesten rahatsız olmadan sohbetlerinizi keyifle yapabileceğiniz nezih bir atmosfer sizleri bekliyor.

Mitat Çelik, “İşletmemiz, 1987 yılından beri kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutma geleneğini onurla sürdürüyor. İşimizi severek yaptığımız için bugüne kadar hiçbir memnuniyetsizlik ile karşılaşmadık. Her damak zevkine hitap eden zengin bir menümüz var. İşletmemize, şehir sakinlerinin yanı sıra çok sayıda yerli ve yabancı turist de gelmektedir. Mutfağımızdaki çeşitliliğe bu nedenle daha fazla önem veriyoruz.

Alkol satışı olan bizim gibi restoranların elbette bazı zorlukları da yok değil. Biz burada profesyonel iş anlayışını edinmiş arkadaşlarımız ve işletme prensiplerimizle bu zorlukları en asgari düzeye indiriyoruz. Alkol kullanmayıp, sadece yemeklerimizin ve mezelerimizin tadına bakmak için gelen çok sayıda müşterimiz de var. Aşçılarımız şehrimizin en iyi aşçılarıdır.

Malzeme alışverişi yaparken, her şeyin en iyisini seçip müşterimize sunmaya gayret ediyoruz. Et mi alınacak en iyisi, balık mı en tazesi, peynir mi en kalitelisi..  Kısaca aldığımız her şeyi titizlikle seçip müşterilerimize ikram ediyoruz. Bu da müşterilerimizin devamlılığını etkiliyor. Salon personelimiz işinin ehli ve yıllardır birlikte olduğumuz arkadaşlarımız. Bugüne kadar müşterilerimiz; personel, yemek, mezeler, hizmet ve fiyat konusunda şikayet düzeyine gelmedi. Kaliteli hizmetimiz ve kaliteyi seçen müşterilerimiz ile şehrimizde uzunca yıllar hizmet etmeye devam edeceğimize inancımız tamdır.

Bu yılbaşı gecesi de; çeşitli etkinlik, sürpriz ve uygun menümüzle yeni yıla değerli dostlarımız ve misafirlerimiz ile merhaba diyeceğiz. Şimdiden birçok masamız doldu. Keyifli ve güzel bir yıla birlikte gireceğimiz bu güzel gecemizde sizleri de aramızda görmek isteriz.

Yeni yılın, güzel vatanımıza ve Dünya'ya barış, huzur ve bereket getirmesi dileklerimle.. Mutlu Yıllar.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz