Lalapaşa Mahallesi'nde Trafik Kazası

Lalapaşa Mahallesi'nde Trafik Kazası
Bugün Lalapaşa Mahallesi'nde, Milletbahçe Sokak üzerinde meydana gelen hafif hasarlı bir trafik kazası vatandaşları tedirgin etti. Saat 10:30 sularında gerçekleşen olayda, iki araç arasında yaşanan çarpışma sonucunda şans eseri yaralanma olmazken, araçlar

Bugün Lalapaşa Mahallesi'nde, Milletbahçe Sokak üzerinde meydana gelen hafif hasarlı bir trafik kazası vatandaşları tedirgin etti. Saat 16:00 sularında gerçekleşen olayda, iki araç arasında yaşanan çarpışma sonucunda şans eseri yaralanma olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

AJANS DOĞU - ERZURUM HABERLERİ / Olay Yakutiye İlçesi, Lalapaşa Mahallesi'nin işlek caddelerinden biri olan Milletbahçe Sokak Şehit Polis Memuru Hüseyin Akyüz Millet bahçesi yol güzergahında meydana geldi. Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kısa sürede trafiği kontrol altına alarak çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili gerekli incelemeleri yaparken, kazaya karışan sürücüler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Her iki sürücünün de alkollü olmadığı belirtilirken, kaza sonucu oluşan maddi hasarın trafik akışını olumsuz etkilemediği bildirildi.

Kaza sonrası Milletbahçe Sokak'ta trafik yoğunluğu yaşanırken, polis ekipleri sürücülere kontrollü bir şekilde geçmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Kazaya karışan sürücülerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve herhangi bir yaralanma olmadığı açıklanırken, polis ekiplerinin olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattığı öğrenildi.