Kılıçdaroğlu'ndan 'Akbelen' paylaşımı: Sonuna kadar mücadele edeceğiz

Kılıçdaroğlu'ndan 'Akbelen' paylaşımı: Sonuna kadar mücadele edeceğiz
CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve milletvekilleriyle bugün Milas'ta açılmak istenen maden sahasına karşı direnişe destek vermek için Akbelen'i ziyarette bulunmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, "Sonuna kadar mücadele edeceğiz."

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve milletvekilleriyle bugün Milas'ta açılmak istenen maden sahasına karşı direnişe destek vermek için Akbelen'i ziyarette bulunmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, "Sonuna kadar mücadele edeceğiz." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri Milas'ta açılmak istenen maden sahasına karşı direnişe destek vermek için Akbelen'e ziyarette bulundu. Kılıçdaroğlu, ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda "Boşuna mı ‘Bu Beşli Çeteler bu milletin kanını emiyor’ diyordum? Sözüm söz; Kemal kardeşiniz daima yanınızda. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Akbelen’e dokunmayın.” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun, paylaşımı şu şekilde:

“Akbelen Ormanı’nda devam eden ağaç kesimine karşı direnen bölge halkına dayanışma ziyaretinde bulunduk. Boşuna mı ‘Bu Beşli Çeteler bu milletin kanını emiyor’ diyordum? Sözüm söz; Kemal kardeşiniz daima yanınızda. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Akbelen’e dokunmayın.”

 

ÖNE ÇIKANLAR