Kemer'deki yangın 5. günde kontrol altında

 Kemer'deki yangın 5. günde kontrol altında
Turizm cenneti Kemer'de pazartesi günü çıkan orman yangınından sevindiren haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 5 gündür havadan ve karadan yapılan müdahalelerin ardından alevlerin kontrol altına alındığını bildirdi.

Turizm cenneti Kemer'de pazartesi günü çıkan orman yangınından sevindiren haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 5 gündür havadan ve karadan yapılan müdahalelerin ardından alevlerin kontrol altına alındığını bildirdi. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya'nın Kemer ilçesindeki orman yangının havadan ve karadan yapılan etkin müdahaleler sonucu kontrol altına alındığını bildirdi. Yumaklı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Kemer'deki yangını söndürme çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Bakan Yumaklı, şunları kaydetti:

"Antalya-Kemer orman yangını havadan ve karadan yapılan etkin müdahaleler sonucunda kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Yangının ilk anından itibaren cansiperane görev yapan orman teşkilatımızın ve diğer tüm kurum çalışanlarının emeğine sağlık."

kkk.jpg

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı

ANTALYA VALİSİ'NDEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Vali Ersin Yazıcı ise "24 Temmuz Pazartesi günü saat 21.08'de başlayan ve ciğerimizi yakan; kayalık ve kanyonların olduğu derin bir vadi içinde devam eden Kemer orman yangınını bütün kurumlarımızın mücadelesi ile 90'ıncı saatte kontrol altına aldık. Orman yangını haberini aldığımız ilk andan itibaren Yeşil Vatan için gözünü budaktan sakınmadan geceli gündüzlü mücadele eden Ormanın Kahramanları’na; Emniyet, Jandarma, AFAD, DSİ, KGM, İtfaiye personelimize; mücadelemize destek veren hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum" paylaşımı yaptı.