İYİ Partili Tekerek'ten deprem bölgesinde yaşanan su sorununa tepki

İYİ Partili Tekerek'ten deprem bölgesinde yaşanan su sorununa tepki
Kahramanmaraş İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Tekerek, Türkiye'nin içme suyu kaynakları açısından zengin bir şehir olmasına rağmen,Kahramanmaraş'ın birçok bölgesinde hala su sıkıntısı yaşandığını ifade etti

Kahramanmaraş İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Tekerek, Türkiye'nin içme suyu kaynakları açısından zengin bir şehir olmasına rağmen, AK Partili yerel yöneticiler nedeniyle deprem bölgesinde su sıkıntısı çekildiğini ileri sürdü. 6 Şubat depreminin üzerinden 5,5 ay geçmesine rağmen Kahramanmaraş'ın birçok bölgesinde hala su sıkıntısı yaşandığını ifade etti.

Tekerek, şehrin batı köylerinde bulunan bazı mahallelere ise hiç su ulaşmadığını dile getirdi. Kahramanmaraş'ın kaderinin, kifayetsiz muhterislerin elinde perişan olma durumunun maalesef deprem öncesi ve sonrasında da devam ettiğini öne sürdü. Bu kişilerin şehrin sorunlarını çözemediğini ve bundan sonra da çözemeyeceğini iddia etti. Su sorununun sadece bir tanesi olduğunu ifade ederek, şehirde çözüm bekleyen birçok sorunun olduğuna dikkat çekti.

whatsapp-image-2023-07-25-at-14-36-09.jpegKahramanmaraş İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Tekerek

Milletvekilleri tarafından vaat edilen ancak yerine getirilmeyen projeler nedeniyle şehre katma değer sağlayacak yatırımların çevre illere akmasına ve Kahramanmaraş'ın üvey evlat muamelesi gördüğünü öne süren Tekerek, "Buna rağmen, İYİ Parti olarak şehri müdafaa etmeye ve sorunları gündemde tutmaya devam edeceğiz" dedi.

Milletin yanında olduklarını ve 2024 Yerel Seçimleri'nde büyükşehir belediyesi dahil tüm belediyeleri kazanarak halka hizmetin nasıl yapılacağını gösterecekleri öne süren Tekerek sözlerine şöyle devam etti:

"Partimizin kurulduğu günden itibaren üstlendiği misyonu gururla taşımaya devam edeceğiz ve her zaman milletin yanında olacağız."dedi.