İYİ Partili Melih Kırkpınar'dan Meral Akşener'e tam destek

İYİ Partili Melih Kırkpınar'dan Meral Akşener'e tam destek
Kırkpınar, “İYİ Parti kurulduğu günden beri, genel başkanından gönüllüsüne kadar herkes büyük bir özveri ve adanmışlıkla yurdun ve yurttaşın refahı için, daha adil daha eşit şartlarda yaşanan bir Türkiye için mücadele etmiştir.

İYİ Partili Melih Kırkpınar, yapılacak kongre öncesi açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada parti içinde gelişen durumlara da vurgu yapan Kırkpınar, “Ülkemiz ve partimiz adına bir şeyler yapmak için illa bir mevkide olmaya gerek yok. Bizler, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde, yurda ve yurttaşa hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi.  

AJANS DOĞU - İYİ Partili Melih Kırkpınar, yapılacak kongre öncesi açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada parti içinde gelişen durumlara da vurgu yapan Kırkpınar, “Ülkemiz ve partimiz adına bir şeyler yapmak için illa bir mevkide olmaya gerek yok. Bizler, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde, yurda ve yurttaşa hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi.

İlk günkü şevkle mücadelemize devam edeceğiz!

Önceki dönem Erzurum İYİ Parti İl Başkanı ve 28. İYİ Parti Erzurum milletvekili adayı Kırkpınar, açıklamalarına şu sözlerle devam etti, “İYİ Parti kurulduğu günden beri, genel başkanından gönüllüsüne kadar herkes büyük bir özveri ve adanmışlıkla yurdun ve yurttaşın refahı için, daha adil daha eşit şartlarda yaşanan bir Türkiye için mücadele etmiştir. Bundan sonra da bu mücadelemize ilk günkü şevkle devam edeceğiz.

Mevki ve makam için mücadele etmedik!

Siyaset uzun soluklu bir süreç, bizler güzel şeylere olan umudumuzu kaybetmedik. Önümüzdeki yerel seçimlerde daha fazla çalışarak umutları yeniden inşa edeceğiz. Hiçbir zaman mevki ve makam için mücadele etmedik. Bir şeyler yapmak için bir mevkide, bir etiketle olmaya gerek yok. Bizler Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde yurda ve yurttaşa hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağız.

Ülke yönetimine talip olmak, ülke yönetmek kadar zordur!

Açıklamasının devamında istifalar ve yapılacak olan İYİ Parti büyük kongresi ile ilgili konuşan Kırkpınar, “Siyasette yol ayrımları bazen kaçınılmaz oluyor. Kişisel dargınlıklar, haksızlığa uğradığı düşüncesi, mevki veya makam hırsı bunların başlıca sebepleridir. İstifa eden bazı yol arkadaşlarımızın, partimize büyük hizmetleri olmuştur. Bu küskünlüklerin uzun sürmeyeceği kanaatindeyim. Haksızlığa uğradığını düşünüp partiden ayrılan arkadaşlarımızda var. Ülke yönetimine talip olmak ülke yönetmek kadar zordur. Anlatmak istediklerini istifa ederek değil, projelendirerek daha çok çalışarak ifade etmelerini tavsiye ediyorum. Mevki ve makam hırsı ile istifa edenler var. Onların gitmesi ise partimiz ve ülkemiz adına bir kazanımdır. Şahsi çıkarları uğruna hareket edenler bizim yol arkadaşımız olamaz!

Desteğimiz ve kalbimiz genel başkanımızla!

24 ve 25 Haziran tarihlerinde partimizin büyük kongresi olacak. Desteğimiz ve kalbimiz Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile beraberdir. Genel başkanımıza güveniyor ve onun liderliğinde yürümekten gurur duyuyorum. Tüm parti mensuplarımızın da aynı düşüncede olduğunu biliyorum. Bu minvalde yapılacak kongremizin vatana, millete ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.”