İYİ PARTİ ERZURUM GÖNÜLLÜ EKİBİ ‘ZİRVEDEKİ İYİLER’ ZİYARETLERE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİ ERZURUM GÖNÜLLÜ EKİBİ ‘ZİRVEDEKİ İYİLER’ ZİYARETLERE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

İYİ Parti Erzurum İl teşkilatının bünyesinde oluşturulan ve başında Yücel Ahmet İşleyen’in bulunduğu, tamamen gönüllülerden oluşan ‘Zirvedeki İYİLER’ ziyaretlerine devam ediyor. Bu hafta üniversite ve Erzurum Öğrenci Servisleri ve Personel Taşıyıcılar Derneğini ve Atatürk Üniversitesi’nde bilim insanlarını ziyaret etti.

AJANS DOĞU - Parti politikalarını anlatan heyete bu hafta, Doç. Dr. Zeynep Kamalak, Doç. Dr. Ufuk Aydın, Av. Tuğba Aladağ, Av. Büşra Sarıgül eşlik etti. Her hafta STK ve çeşitli ziyaretlerde bulunan Zirvedeki İYİLER, bu haftada ziyaretlerini hız kesmeden devam ettirdi.

Ülkede olan sorunları ve çözümleri noktasında projelerini anlatan heyet adına açıklama yapan Yücel Ahmet İşleyen, ekonomik ve sosyal ve birçok anlamada sorunlar olduğuna değinerek şu açıklamalarda bulundu, “ Erzurum’da İl Başkanlığı bünyesinde oluşturduğumuz bu gönüllü hareket ile amacımız, Partimizin, her anlamada plan ve programını insanlara anlatmak. Bu minvalde ziyaret ettiğimiz esnaf, STK ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyip raporluyoruz.

Çalışmalarımızı Raporlayıp Genel Merkeze sunuyoruz

Raporladığımız bu sorunların çözümü için il teşkilatımızla gerekli istişareleri yaptıktan sonra, oluşturduğumuz eylem planına göre hareket ediyoruz. Bugün muhalefette olduğumuz için sorunları çözümüne direkt müdahale edemezsek bile, Genel Merkezimiz ve basın yoluyla olayı ilgililere ve kamuoyuna duyurarak çözümü için çaba sarf ediyoruz.

Çalışmalarımızın içinde özellikle, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ortaya koymuş olduğu; Güçlendirilmiş Parlamenter Demokrasi Sisteminin oluşturulması için, hayatın her alanında var olan vatandaşlarımızla görüşerek, elde ettiğimiz bilgileri genel merkezimize raporlayıp sunma çabası içindeyiz.

Hayatın her alanına zuhur etmiş sıkıntılar, vatandaşı bunaltmış durumda

Açıklamasının devamında, ziyaretlerinden edindikleri genel sıkıntılara değinen İşleyen, birçok alanda vatandaşın bunalmış durumda olduğuna değinerek şunları söyledi, “Şu ana kadar birçok basın kuruluşu, STK, akademisyen ve vatandaşa ulaştık. Ortak sıkıntıların başında ekonomi geliyor. İnsanların geçim kaynakları sıfıra düşmüş durumda. Tüketicinin zor durumda olması, üretici ve esnafı çok etkiliyor. Hayatın her yerine zuhur eden bu sıkıntılar, insanları bunaltmış durumda.

İYİ Parti’nin her anlamada donanımlı, ehliyet ve liyakat sahibi kadroları ile bu sorunların çözümü zor değil. İktidar olduğumuz gün, ülkemizin her köşesinde karınca misali çalışan kadrolarımızın raporladığı ve not aldığı bu sorunların kökünü kazıyacağız. Gönüllüsü olarak hizmet ettiğimiz İYİ Parti iktidarı geliyor az kaldı.”