İYİ Parti Erzurum’da ilk seçim koordinasyon merkezini Aziziye ilçesinde açtı

İYİ Parti Erzurum’da ilk seçim koordinasyon merkezini Aziziye ilçesinde açtı

İYİ Parti Erzurum’da ilk seçim koordinasyon merkezini Aziziye ilçesinde açtı

AJANS DOĞU - İYİ Parti ilk seçim koordinasyon merkezini Aziziye’de açtı. Açılışa İl Başkanı Fatih Güneyin, Milletvekili adayları Zekai Kaya, Melih Kırkpınar, Canan Uçar, Fatih Aras, Fatih Karataş, Ertuğrul Asiltürk ve partililer katıldı.

GÜNEYİN: ERZURUM DÜNYA MARKASI BİR ŞEHİR OLACAK

Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında konuşan Fatih Güneyin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yaptığı açıklamada Güneyin, “Bugün burada açılışını yaptığımız Seçin koordinasyon merkezi Erzurum’un makûs talihinin biteceği ve hak ettiği günlere kavuşacağının müjdecisidir. Bugün burada kadim şehrimize reva görülen boş vermişliğin, kaderine terk edilmişliğin, unutulmuşluğun tarih olacağı günlerin müjdesini veriyoruz. Erzurum hak ettiği değere kavuşacak ve dünya markası bir şehir olacaktır. Bu vesile ile bugün burada bulunan Erzurum’un öz evladı Milletvekili adaylarımıza, il teşkilatımıza, Aziziye ilçe başkanımız Osman Temur ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

TEMUR: REHAVETE KAPILMADAN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Güneyin’in ardından söz alan Aziziye ilçe başkanı Osman Temur ilçe faaliyetleri e çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yaptığı açıklamada üye sayılarında artışa ve Milletvekili listelerinin yöre halkında oluşturduğu teveccühe değinen Temur, “ Göreve geldiğim bu kısa süre içinde üye sayısında muazzam bir artış yaşamaya başladık. Parti binamız günün her saati ilçemizin değerli vatandaşlarına açık. Özellikle Milletvekili adaylarımızın Erzurum için ödedikleri bedellerin farkında insanımız. Erzurum’da ve Türkiye’de iktidar olacağımızın teminatı bugün burada bizleri varlıklarıyla onurlandıran Aziz milletimizdir. Rehavete kapılmadan, gece gündüz demeden çalışacak, ilçemizin kalkınması için gereğini yapacağız. Vatandaşımız bizim onların yanında olduğumuzu, onların sesi ve nefesi olduğumuzu biliyor. İnşallah bu kutlu yolda vatana ve millete hayırlı bireyler olarak hizmet etmeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.