İş insanı İslam Tekmanlı CHP’den Erzurum aday adayı olduğunu duyurdu.  

İş insanı İslam Tekmanlı CHP’den Erzurum aday adayı olduğunu duyurdu.  

İş insanı İslam Tekmanlı CHP’den Erzurum aday adayı olduğunu duyurdu.  

AJANS DOĞU - CHP Erzurum’dan aday adayı olduğunu duyuran iş insanı İslam Tekmanlı, Erzurum'un Türkiye'nin en büyük şehirlerinden biri ve aynı zamanda tarihi ve kültürel zenginlikleriyle de önemli bir yere sahip olduğunu, Erzurum'un siyasi hayatının da oldukça önemli olduğunu dile getirdi.

Gelecekteki seçimler için CHP'nin Erzurum milletvekili aday adayı olarak İslam Tekmanlı'nın adaylığı, parti ve Erzurum açısından büyük önem taşıyor.

Erzurum'da uzun yıllardır aktif siyasetin içinde bulunduğunu dile getiren Tekmanlı, "Siyasi  ve ticari hayatımda dürüstlük ve şeffaflığı ön planda tuttum, Erzurum'da CHP'nin güçlenmesi ve halkın desteğini almak için uzun yıllardır hizmet etmektediyim. Gençlerin, kadınların, işçilerin ve diğer toplumsal kesimlerin sorunlarını dinleyecek ve çözüm önerileri partimin yetkili mecraları ile paylaştım. Ayrıca, Erzurum'un tarihi ve kültürel zenginliklerine sahip çıkılması ve turizmin geliştirilmesi için de bir çok konuda projelerimiz var.

Ekibimle birlikte sürekli sahadayız. Şehrin tün sorunlarına vakıf, halkın sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri sunarak ve Erzurum'un potansiyelini ortaya çıkararak, iktidar yolunda CHP'yi Erzurum'da en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.

Ülkeme ve şehrime daha iyi hizmeter yapmak için aday adaylık başvurumu yaptım. Dün oldğuğu gibi, bugün de yarın da ülkeme ve vatandaşlarıma faydalı olamk için gece gündüz demeden Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında çalışmaya devam edeceğim." dedi.