CHP Yakutiye İlçe Başkanı Ekmekçi Ramazan Bayramı mesajı yayımladı

CHP Yakutiye İlçe Başkanı Ekmekçi Ramazan Bayramı mesajı yayımladı
Başkan Ekmekçi “Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi. 

CHP Yakutiye İlçe Başkanı Ekrem Ekmekçi, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

AJANS DOĞU - Başkan Ekmekçi “Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi. 

Başkan Ekmekçi mesajının devamında "Ramazan ayının sonunda, manevi bir atmosferle dolu olan bu özel günlerde sizlere en içten dileklerimle Ramazan Bayramı'nı kutlarım. Ramazan'ın bereketi ve feyziyle dolup taşan bu mübarek günlerde, birlik ve beraberlik duygularımızın daha da pekiştiğini görmenin sevincini yaşıyoruz.

Ramazan ayı boyunca oruçlarımızla, dualarımızla, paylaşımlarımızla, birbirimize daha da yakınlaştık. Bu bayram, sevinç ve neşe dolu bir kutlama olarak karşımıza çıkıyor. Bu vesileyle, sevdiklerimizle bir arada olmanın, birlikte güzel vakit geçirmenin mutluluğunu yaşayacağımızı umuyorum.

Bayram, küskünlüklerin, dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, sevgi ve saygının hakim olduğu, dayanışma ve paylaşımın ön plana çıktığı özel bir zaman dilimidir. Bu bayramda, dostlarımızı ziyaret ederek, sevdiklerimize sarılarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirelim.

Bayram tatili süresince trafik kurallarına uymaya özen gösterelim ve sevdiklerimizle sağlıkla buluşalım. Dualarımızda, mazlum ve mağdur coğrafyalara barış, huzur ve sağlık dileyelim.

Yüce Allah'tan, bu mübarek bayramın tüm İslam aleminin ve ülkemizin huzur, mutluluk ve bereket içinde geçmesini niyaz ediyorum.

Tüm halkımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim." ifadelerini kullandı.