CHP Palandöken İlçe Başkanı Alagöz'den 24 Kasım Öğretmeler günü mesajı

CHP Palandöken İlçe Başkanı Alagöz'den 24 Kasım Öğretmeler günü mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi Palandöken ilçe başkanı Erturan Alagöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Palandöken ilçe başkanı Erturan Alagöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak bir mesaj yayımladı.Alagöz mesajında “Öğretmenlerimize sözümüz var; onları, kamuda ayrıcalıklı bir sınıf haline getireceğiz ve bu ülkenin baş tacı yapacağız" ifadesini kullandı.

AJANS DOĞU “ÖĞRETMENLERİ BU ÜLKENİN BAŞ TACI YAPACAĞIZ”

Alagöz mesajının devamında  “Başöğretmen Atatürk’ün aydınlanmacı eğitim anlayışı ışığında ülkemizin çağdaş geleceği için evlatlarımızı büyük bir emekle yetiştiren öğretmenlerimize sözümüz var; onları, kamuda ayrıcalıklı bir sınıf haline getireceğiz ve bu ülkenin baş tacı yapacağız” ifadesini kullandı.

“GAZİ MUSTAFA KEMAL, EN ÇOK EĞİTİME ÖNEM VERMİŞTİR”

*Gazi Mustafa Kemal, en çok eğitime önem vermiştir. Ve Mustafa Kemal; ‘Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır, ya da milleti esaret ve sefalete terk eder' diyor. Öğretmenlerin ciddi sorunları var. Bunu biliyor ve CHP olarak Öğretmenlerimizin sorunları üzerine çok ciddi çalışmalar yapmaktayız.24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle  "Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aydınlanmacı eğitim anlayışını benimseyen, ülkemizin çağdaş geleceği için çocuklarımızı ve gençlerimizi büyük bir emek ve gayretle yetiştiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum." ifadelerini kullandı.