CHP’Lİ YULA: CHP HER KESİMİN UMUDU OLMUŞ DURUMDA

CHP’Lİ YULA: CHP HER KESİMİN UMUDU OLMUŞ DURUMDA

CHP'nin Doğu ve Güneydoğu illerinde oyunu artırmak için yerel seçimler sonrasında kurduğu Doğu Masası Danışma Kurulu üyesi Erzurumlu Memet Yula, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AJANS DOĞU - Yula, sürekli saha çalıştıklarını belirterek, “Sahadan aldığımız izlenimler bize şunu gösteriyor. Bölge halkı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan Cumhuriyetin ikinci yüzyılına dair manifestodaki  barış, kardeşlik ve birlikte yaşama ilkelerini kabullendi ve benimsedi. Halk bu inançla CHP’ye her geçen gün daha da yaklaşıyor ve bölge sorunlarını çözecek iradenin CHP’de olduğuna inanıyor" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kemal Kılıçdaroğlu sonrasında, artık halkın her kesimine hitap edebilen bir parti konumuna geldiğini de dikkat çeken Yula, “ Daha önce yüzde 25’lik bir kitleye hitap eden Cumhuriyet Halk Partisi bugün gelinen noktada, halkın her kesiminin umudu olmuş durumda. Gündem belirleyen, iktidarı çalıştıran bir genel başkana sahibiz. 2023 yapılacak olan seçimler sonrasında, daha iyi bir Türkiye’ye uyanacağımızdan hiç kuşkumuz yok.” dedi.