Çat Belediye Başkanı Seçilen Arif Hikmet Kılıç, Mazbatasını aldı ve Çat halkına teşekkür etti

Çat Belediye Başkanı Seçilen Arif Hikmet Kılıç, Mazbatasını aldı ve Çat halkına teşekkür etti
Çat ilçesinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından belediye başkanı seçilen Arif Hikmet Kılıç, resmi mazbatasını aldı.

AJANS DOĞU - POLİTİKA HABERLERİ / Çat ilçesinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından belediye başkanı seçilen Arif Hikmet Kılıç, resmi mazbatasını aldı. Çat İlçe seçim kurulunda  düzenlenen törende mazbatasını teslim alan Kılıç, seçim sürecinde kendisine destek veren Çat halkına teşekkürlerini iletti.

Seçim sürecinde yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirten Kılıç, "Çat halkının teveccühü ve desteğiyle belediye başkanı seçilmek benim için büyük bir onur ve sorumluluktur. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Seçim sürecinde bizlere destek olan tüm Çatlı hemşehrilerime en içten teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde konuştu.

Mazbatasını aldıktan sonra ilk iş olarak ilçede yapılacak olan hizmetleri değerlendireceklerini belirten Kılıç, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Çat ilççe seçim kurulunda gerçekleşen mazbata törenine Çat ilçesinin önemli kamu ve sivil toplum temsilcileri ile vatandaşlar da katılım sağladı. Tören, seçim sürecinde birlikte çalışan ve destek verenler arasındaki dayanışma ve birlik ruhunun yansıması olarak nitelendirildi.