Bülent Arınç: 'AK Parti'den Bir Tek Vekil Yoktu, Bu Hayatım Boyunca Unutmam

Bülent Arınç: 'AK Parti'den Bir Tek Vekil Yoktu, Bu Hayatım Boyunca Unutmam
Arınç, bir yakınının cenazesinde yaşadığı bir durumu paylaşarak, partisinin içinden yaşadığı bir hayal kırıklığını dile getirdi.

AK Parti'nin kurucularından ve önde gelen isimlerinden Bülent Arınç, katıldığı bir televizyon programına dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Arınç, bir yakınının cenazesinde yaşadığı bir durumu paylaşarak, partisinin içinden yaşadığı bir hayal kırıklığını dile getirdi.

AJANS DOĞU - Arınç'ın ifadesine göre, bir yakınının cenazesine katıldığında, AK Parti'den hiçbir vekilin bulunmaması dikkat çekiciydi. Bu durum karşısında yaşadığı şaşkınlığı ve üzüntüyü dile getiren Arınç, "Cenazeye Özgür Özel geldi. AK Parti’den bir tane vekil yoktu. Bunu hayatım boyunca unutmam." şeklinde konuştu.

Bu açıklama, partinin içinden gelen bir ismin partisinin bazı eksikliklerine dikkat çekmesi açısından önemli bir sinyal olarak değerlendirilebilir. Arınç'ın sözleri, partinin içindeki bazı kesimlerde yaşanan rahatsızlıkların ve eleştirilerin bir yansıması gibi görünüyor. AK Parti'nin kurucularından biri olan Arınç'ın bu açıklaması, parti içindeki görüş ayrılıklarının ve çatlakların boyutunu göstermesi açısından dikkat çekici.