BİR SONRAKİ YAŞIMIZI İKTİDARDA KUTLAYACAĞIZ

BİR SONRAKİ YAŞIMIZI İKTİDARDA KUTLAYACAĞIZ

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, İYİ Parti’nin kuruluşunun 5. Yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kırkpınar mesajında “6. Yaşımızı iktidarda kutlayacağız” dedi.

AJANS DOĞU - İYİ Parti’nin başta Genel Başkan Meral Akşener’in üstün çabası, ve teşkilat mensuplarının samimi gayretleriyle 5 yıl gibi kısa bir sürede  iktidara en yakın parti konumuna geldiğini iddia eden İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, “ Vatandaşımıza umut olmak için çıktığımız bu yolda geldiğimiz bu noktada  en büyük pay sahibi kuşkusuz Genel Başkanımız Sayın Merak Akşener’e aittir." dedi. 

Kırkpınar sözlerini şöyle sürdürdü; " Makam mevki peşinde olmadığını sadece memleketin menfaatleri doğrultusunda, her türlü baskıya, iftiraya, hakarete rağmen yılmadan, yorulmadan çalışan, her faninin reddedemeyeceği makamı mevkiyi elinin tersiyle  iten, Liderimiz Meral Akşener her türlü takdiri hak etmektedir. Bizde kendisiyle birlikte bu yola çıkarken tek bir şey düşündük, o da çocuklarımızın, torunlarımız geleceğiydi. Siyaset sorumluluk gerektiren bir iştir, bunu bir vatan millet meselesi olarak görüp, “ söz konusu olan vatansa gerisi teferruattır.” anlayışıyla, Cesurlar hareketinin içinde yer aldık.

Bu gün ne mutlu bize ki Erzurum’da 5 binden fazla üye sayısına ulaştık. Sayımız her geçen gün artıyor. Yapılan anketler gösteriyor ki 2023 seçimlerinde Erzurum’da birinci parti konumundayız. 5 yıl gibi kısa bir sürede bu noktaya gelmek, her babayiğidin harcı değildir.

Şimdi kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Hiçbir fitneye mahal vermeden, birlik ve beraberlik içesinde bu süreci de tamamlayacağız. Biz partimizin adı gibi, İYİ olmak zorundayız, İYİ düşünmek zorundayız, İYİ’lik yapmak zorundayız.  

Vatandaşlarımızdan biraz daha sabretmelerini istiyoruz. 2023 seçimleri sonrasında  İnşallah İYİ bir Türkiye’ye uyanacağız. Çok az kaldı.” dedi.