Alparslan Evliyaoğlu İYİ Parti'den Palandöken ilçesi belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı

Alparslan Evliyaoğlu İYİ Parti'den Palandöken ilçesi  belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı
İYi Partinin Erzurum teşkilatında kuruluş aşamalarında da görev alan Alparslan Evliyaoğlu 1 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Palandöken İlçesi Belediye Meclis aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

İYi Partinin Erzurum teşkilatında kuruluş aşamalarında da görev alan Alparslan Evliyaoğlu 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Palandöken İlçesi Belediye Meclis aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

AJANS DOĞU - Politika/ İyi Parti Palandöken ilçe binasında Palandöken İlçesi Belediye Meclis  Aday adaylığı için başvurusunu yapan Evliyaoğlu gazetemize yaptığı açıklamada : “Kurulduğu günden beri her kademesinde şerefle görev yaptığım partimden Meclis üyeliği aday adaylık başvurumu yaptım. Dün olduğu gibi bugün de yarın da vatan ve millet sevdasına hizmet edeceğim. Şehrin ve Palandöken ilçesinin gelişimine katkı sağlamak için gece gündüz demeden çalışacak ve sorunların çözümü için elimden geleni yapacağım. Bu minvalde başta Genel Başkanım Meral Akşener'e, il başkanım Ensar Nuhoğlu'na ve Palandöken ilçe başkanım Ahmethan Efe ve İyi ailemizin her bir bireyine teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.