Akşener'den ÖTV tepkisi: Zamlara sessiz kalmayacağız

Akşener'den ÖTV tepkisi: Zamlara sessiz kalmayacağız
Akşener, "İktidarın yanlış ekonomi politikalarının sebep olduğu zam rüzgârına sessiz kalmayacağız! “Millet için milletle beraber” anlayışıyla demokratik mücadelemizi her alanda sürdüreceğiz." dedi.

Akaryakıta gelen yüksek ÖTV zammının benzine ve motorine 5 lira, LPG'ye 4 lira artış olarak yansıması tepki çekti. İYİ Parti Lideri Akşener, sosyal medya hesabından yapılan zamlara tepki gösterdi. Akşener, "İktidarın yanlış ekonomi politikalarının sebep olduğu zam rüzgârına sessiz kalmayacağız! “Millet için milletle beraber” anlayışıyla demokratik mücadelemizi her alanda sürdüreceğiz." dedi.

AJANS DOĞU - Seçimin ardından ekonomi yönetimin aldığı karar ve asgari ücrete yapılan ara zammın ardından iğneden ipliğe birçok ürüne zam geldi. En son bugün akaryakıt ve doğal gazdan alınan Özel Tüketim Vergisi’ne (ÖTV) de zam geldi.

Akaryakıta gelen ÖTV zammıyla benzinde ve motorinde 5 lira, LPG'de 4 lira artış yaşanırken ekonomistler zamların akaryakıt ve doğal gazla sınırlı kalmayacağına çarşıdan pazara etiketlere yansıyacağına dikkat çekti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından yapılan zamlara "İktidarın yanlış ekonomi politikalarının sebep olduğu zam rüzgârına sessiz kalmayacağız! “Millet için milletle beraber” anlayışıyla demokratik mücadelemizi her alanda sürdüreceğiz." diyerek tepki gösterdi.

Akşener, yarın saat 12:00'de 81 İl Başkanlığında ortak açıklama yapılacağını belirterek "Milletimizin güçlü ve etkili bir sesi olacağız." ifadelerini kullandı.

Akşener paylaşımında “Millet için milletle beraber” vurgusu yaparak şu ifadelere yer verdi:

"İktidarın yanlış ekonomi politikalarının sebep olduğu zam rüzgârına sessiz kalmayacağız! “Millet için milletle beraber” anlayışıyla demokratik mücadelemizi her alanda sürdüreceğiz. Bu doğrultuda; Yarın saat 12:00’de 81 İl Başkanlığımızın yapacağı ortak açıklamayla, her zaman olduğu gibi yine milletimizin gür sesi olacağız!"