Maşuk Işık CHP Karaçoban adayı oldu

Maşuk Işık CHP Karaçoban adayı oldu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaçoban adayı sevilen İş İnsanı Maşuk Işık oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karaçoban adayı sevilen İş İnsanı Maşuk Işık oldu.

AJANS DOĞU - Yaklaşan yerel seçimlerle beraber CHP adayları netleşmeye başladı. Karaçoban’ın sevilen isimlerinden Maşuk Işık Belediye Başkan adayı oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP il Başkanı Serhat Can Eş: “Partimize başvuru ziyadesiyle fazla. Bu teveccüh bizleri mutlu ediyor. Hepsi bir birinden kıymetli isimler. Ama parti olarak adaylarımızı belirlerken büyük hassasiyetler gösteriyoruz. İlçe halkının hassasiyetlerini ve ihtiyaçlarını bilen, aday olduğu ilçenin sorunlarına vakıf olan ve o bölgede karşılığı olan isimleri tespit ediyoruz. Bunların içinde de bölge sakinlerinin mutabık kaldığı ismi aday ediyoruz. Karaçoban adayımız Maşuk Işık bu değerlendirmeler sonucu adayımız olmuştur. Karaçoban’da tarih yazacağız.”

Aday gösterildikten sonra açıklama yapan Maşuk Işık, “Doğup büyüdüğüm topraklar olan Karaçoban’a hizmet etmek için bu yola girdim. İlçemin bütün sorunlarına vakıfım. Kaderine terkedilmiş, hizmet noktasında geri kalmış, hak ettiği değeri görememiş ilçemizi her anlamda kalkındıracağız. Bana bu yolda mücadele imkanı veren Genel Başkanım Özgür Özel’e, kıymetli Parti Meclisimize, İl Başkanım Serhat Can Eş’e ve tüm yoldaşlarımıza teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.