Erzurum'da verem paniği

Erzurum'da verem paniği
11 Kasım'da Sosyal Medya platformu Tik Tok üzerinden Atatürk'e hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Mustafa Atmaca ile ilgili yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

11 Kasım'da Sosyal Medya platformu Tik Tok üzerinden Atatürk'e hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan M.A ile ilgili yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

AJANS DOĞU -  Meşhur bir işletmenin  ortağı olan  ve "Hacı'nın yağ akımı"yla tanınan M.A, sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında "Laikliği getiren köpek yüzünden toprakları kaybettik" demişti.

Bunun üzerine M.A  Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle Erzurum Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı ve iki günlük tutukluluktan sonra M.A’nın verem hastalığı gerekçesiyle serbest bırakıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

İşletmenin resmi web sayfasında iddialarla ilgili bir basın açıklaması yayınlanmış mı diye araştırma yaparken web sayfasının yayından kaldırıldığı görülmektedir.

Daha önce bu  işletmeden yemek yiyenlerin müşteriler, İşletme sahiplerinden konu üzerine bir açıklama beklediklerini belirttiler.