Dönerci Hacı hakkında bir suç duyurusu da Demokrat Parti’den

Dönerci Hacı hakkında bir suç duyurusu da Demokrat Parti’den
Demokrat Parti İl Başkanı Ali Oğulcan Kaya sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Demokrat Parti İl Başkanı Ali Oğulcan Kaya sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

AJANS DOĞU -  10 Kasım Atatürk’ü anma gününde Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaret eden, Dönerci Hacı adıyla bilinen Hacı Mustafa Atmaca hakkında bir suç duyurusu daha.  Demokrat Parti İl Başkanı Ali Oğulcan kara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Dönerci Hacı adlı şahıs hakkı da suç duyurusunda bulunduklarını ve Ekrem İmamoğlu'nun bugün görülen davasına katılım sağladıklarını belirtti. Yaptığı paylaşımda, “Bugün Demokrat Parti Erzurum İl Başkanlığı olarak geçtiğimiz cumartesi günü Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına hakaret eden şahıs hakkında şikâyetlerimizi yetkili mercilere iletip, Erzurum 7.Asliye Ceza Mahkemesinde Ekrem İmamoğlu'nun şehrimizi ziyareti sırasında yaşanan olaylar ile ilgili görülen davanın ilk celsesine katılım sağladık.

Süre zarfında duyarlılık gösterip rahatsızlığını beyan eden aziz Erzurum halkına teşekkür ederiz. Ancak yine bu süreçte ülke gündemine sirayet etmiş bu konu hakkında Cumhur İttifakı'na tabi siyasi partilerin şehrimizdeki temsilcilerinden bir açıklama gelmemesini üzüntüyle karşıladık.

Suskun zihniyete karşı mücadelemizin devam edeceğini beyan eder, şahıs hakkında yapılacak yargılamanın takipçisi olacağımızı yeniden bildiririz. Saygılarımla.” Şeklinde açıklama yaptı.