Demokrat Parti Erzurum İl Başkanlığı İl Kongresine hazırlanıyor

Demokrat Parti Erzurum İl Başkanlığı İl Kongresine hazırlanıyor
İlçelerde kongrelerini tamamlayan Demokrat Parti Erzurum İl Teşkilatı İl Kongresine hazırlanıyor.

İlçelerde kongrelerini tamamlayan Demokrat Parti Erzurum İl Teşkilatı İl Kongresine hazırlanıyor.

AJANS DOĞU -Demokrat Parti Erzurum İl Kongresine Genel Başkan Gültekin Uysal’ın katılacağı ve kongrede İl başkanı Av. Ali Oğulcan Kaya’nın tek aday olması bekleniyor.


17 Eylül'de Yakutiye ilçesi Çatalkaya otelde Saat 11:30 yapılacak olan Demokrat Parti İl Kongresine Genel Başkan Gültekin Uysal’ın İl Kongresinde partililere ve Erzurum kamuoyuna yapacağı konuşmasında Birlik ve beraberliğe vurgu vuracağının yanı sıra hükümete de sert bir şekilde eleştirilerde bulunması bekleniyor.
 

Demokrat parti Erzurum il başkanı Av. Ali Oğulcan Kaya Ajans Doğu’ya verdiği demeçte Toplumların, devletlerin, milletlerin hayatlarında zaman zaman buhran dönemlerinin olduğunu aktaran Kaya  “İçinde bulunduğumuz zaman da böyle bir buhran dönemidir. Bu dönemden bu büyük ülkeyi, devleti, milleti çekip çıkarmak adına inandığımız değerleri kurucu irademizin ortaya koyduğu ruhla beraber yeniden kuvvetli bir sese ve soluğa hep beraber dönüştürelim istiyoruz. Sesimize ses, soluğumuza soluk olmak isteyen tüm hemşerilerimiz Genel Başkanımızın da katılacağı İl kongremizde aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyacağız" ifadelerine yer verdi. 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Erzurum Programı belli oldu.
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Erzurum Programı,
09 :00 Havaalanı Karşılama
11:30 Erzurum İl Kongresi
13:30 Cumhuriyet Caddesi Esnaf Ziyareti
15:00 Eski emniyet karşısı Hacıbaba Yemekli Basın Toplantısı