ÖZAKALIN: ERZURUM’A HİZMET EDECEK HERKESE KAPIMIZ AÇIKTIR

ÖZAKALIN: ERZURUM’A HİZMET EDECEK HERKESE KAPIMIZ AÇIKTIR

ETSO seçimlerinden zaferle ayrılan Saim Özakalın, yaptığı yazılı açıklamayla tüm üyelere teşekkür etti.

AJANS DOĞU - ETSO seçimlerinden zaferle ayrılan Saim Özakalın, yaptığı yazılı açıklamayla tüm üyelere teşekkür etti. Özakalın, '' Bütün meclis üyelerimizin Erzurum'un geleceğini şekillendirmek için birlik ve beraberlik içinde bir bütün olarak hizmet edeceğinden hiç şüphemiz yoktur. Bütün meclis üyelerimizin Erzurum'un geleceğini şekillendirmek için birlik ve beraberlik içinde bir bütün olarak hizmet edeceğinden hiç şüphemiz yoktur."

Özakalın açıklamasında şunları söyledi;

''Öncelikle seçimlere katılan, katılamayan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle şehir dışından oy kullanmak için sandık başına gelen üyelerimizi bu davranışlarından ötürü kutluyorum.

Pusula rengi her ne olursa olsun kazanan meclis üyelerimizi yürekten  tebrik ediyorum.

Bütün meclis üyelerimizin Erzurum'un geleceğini şekillendirmek için birlik ve beraberlik içinde bir bütün olarak hizmet edeceğinden hiç şüphemiz yoktur.

Ayrıca bizimle birlikte mavi listelerle yola çıkıp, yoğun çaba sarfeden, mesai harcayan, emek veren ancak kazanamayan adaylarımız asla üzülmesinler.

Maksadı Erzurum'a hizmet etmek olan bütün üyelerimize kapımız her zaman açık olacaktır.

Bizleri yalnız bırakmayan basın mensuplarına, üye ve adaylarımıza gerek sosyal medyadan destekleyen, mesaj atan, gerekse telefonla arayarak destek ve tebriklerini sunan dostlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

 

Sonuç olarak şunu ifade edebilirim.

Erzurum KAZANDI.

Dostluk KAZANDI.

Birlik ve Beraberlik KAZANDI.

Erzurum gelişecek, Erzurum büyüyecek''