Melih Kırkpınar Kahramanmaraş'ta yemek çadırı kurdu

Melih Kırkpınar Kahramanmaraş'ta yemek çadırı kurdu

İYİ Parti Erzurum Milletvekili aday adayı İş insanı Melih Kırkpınar, Kahramanmaraş'ta depremzedelere yemek dağıtımı yapan, sahra çadırı kurdu.

AJANS DOĞU - Türkiye'yi yasa boğan, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen;  Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük yıkım yaşandı. Depremin merkezi olan Kahramanmaşar'a giden İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Güneyin, Erzurum Milletvekili aday adayı iş insanı Melih Kırkpınar, Gençlik kolları üyeleri,  İYİ Parti Teşkilatlarınca toplanan yardım malzemelerini bölgeye ulaştırdı. 
 


 

Ayrıca depremzedeneler için yemek çadırı da kuran İş İnsanı Melih Kırkpınar, " Büyük bir felaketle karşı karşıyayız. Ancak Türk milleti Necip bir billettir. Bunu da gösteriyor. Bölgeye vatandaşlarımız yardım yağdırıyor. Bizde Kahramanmaraşta'ta depremzede vatandaşlarımız için yemek çadırı kurduk. Her gün üç öğün yemek dağımıtı yapacağız. Allah daha beterinden saklasın. Bir daha bu acıları bizlere yaşatmasın. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. İnşallah el birliği ile bu günleri de aşacağız." dedi. 

İYİ Parti İl Başkanı Fatih Güneyin'de, " Acımız çok büyük. Vatandaşlarımız perişan haldeler, bir nemze de olsa, acılarına ortak olabilmek için topladığımız yardım malzemeleriyle bölgeye geldik. Teşkilatımızla buradayız. Yemek dağıtımı için cadırımızı da kurduk. Bizlere yardımlarını gönderen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca çağrımıza cevap veren bizimle buraya kadar gelen, yemek için cadır kurduran milletvekili adayımız Melih Kırkpınar'a da minnettarız.El birliğiyle, gücümüz yettiğince depremzede vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.