İYİ PARTİ AZİZİYE’DEN AJANS DOĞU’YA ZİYARET

İYİ PARTİ AZİZİYE’DEN AJANS DOĞU’YA ZİYARET

İYİ Parti Aziziye İlçe Başkanı Murat Yıldız ve yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiye Ajans Doğu'yu ziyaret etti.

AJANS DOĞU - İlçe yönetimi ile bitlikte Ajans Doğu’yu ziyaret eden, İYİ Parti Aziziye İlçe Başkanı Murat Yıldız, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Orhan Bakırcı ile gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Özgür ve tarafsız medyanın önemine değinen Yıldız, özellikle sansür yasasından sonra gazetecilerin baskı altına alınmaya çalıştığına değindi.

 

Göreve geldiği günden beri yaptıklarını da anlatan Murat Yıldız, “Partimize yakışır bir bina tutmakla işe başladık. Aziziye ilçemiz üç merkez ilçeden biri, Göreve başladığım günden beri yönetimimle birlikte saha çalışmalarına yoğunluk verdik. Esnaf ve hane ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Partimizi ve liderimiz Meral Akşener’i en güzel şekilde temsil etme gayretindeyiz. Çıktığımız bu yolda bizlere desteğini esirgemeyen siz basın mensuplarına çok teşekkür ediyor, !0 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum.” dedi.