İŞ İNSANI MEMET ACA’DAN ERZURUM’A DEV YATIRIM

İŞ İNSANI MEMET ACA’DAN ERZURUM’A DEV YATIRIM
Son yıllarda birbirinden modern konaklama imkânlarına kavuşan Erzurum, beş yıldızlı bir otelle daha tanışmaya hazırlanıyor.

Son yıllarda birbirinden modern konaklama imkânlarına kavuşan Erzurum, beş yıldızlı bir otelle daha tanışmaya hazırlanıyor. Erzurumlu iş insanı Memet Aca, memleketine görkemli bir yatırım kazandırmak için düğmeye bastı.

AJANS DOĞU - Aziziye ilçe sınırlarında inşa edilecek olan beş yıldızlı termal otel için ruhsat işlemlerini başlatan Aca, yapacağı dev yatırım için tüm imkanlarını seferber etti. 7 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacak yatırım, bünyesinde çok amaçlı konferans salonları, SPA merkezleri ve daha birçok sosyal yaşam ve eğlence aktivitelerini de barındıracak. Memet Aca, turizme kazandıracağı bu yatırımla eşzamanlı olarak aynı anda Erzurum’a bir de TIR parkı kazandıracak. 40 bin metrekarelik bir alanda kurulacak olan TIR parkı ile birlikte lojistik hizmetlerinin kalbi de bundan böyle Erzurum’da atmaya başlayacak. 

Erzurumlu iş insanı Memet Aca, memleketi için başlattığı yatırım seferberliğiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Uzun süredir hazırlığını yaptığı beş yıldızlı termal otel yatırımı için artık sona gelindiğini ve ruhsat başvurusu yaptıklarını kaydeden Aca, “Yatırımımız termal konsepte sahip ancak biz her türlü ihtiyacı düşündük. Beş yıldızlı termal otelimizde çok amaçlı konferans ve kongre salonları, SPA merkezleri, Türk hamamı ve sauna gibi sağlıklı yaşam aktivitelerinin yanı sıra daha birçok sosyal donatı bulunacak” dedi. 

100 oda ve 160 yatak kapasiteli beş yıldızlı termal otel yatırımı ile Erzurum’da önemli bir boşluğu dolduracaklarını anlatan iş insanı Memet Aca, “Turizm sektörü çok hareketli ve dinamik bir süreç olduğu için ihtiyaçlar ve beklentiler de sürekli değişiyor. Bu çerçevede Erzurum’un hem kış ve kayak sporları turizmi, hem de termal turizm merkezi oluşunu göz önünde tuttuk ve ona göre bir yatırım planlaması yaptık. Otelimiz bu doğrultuda Erzurum’daki turizm sektörünün yüzük inşallah yüzük kaşı olacak” diye konuştu. 

Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Kayapa bölgesinde konuşlandıracakları yatırımı ayrıca TIR parkı ile taçlandıracaklarını anlatan Aca, “TIR parkımız da Erzurum’da lojistik sektörünün hizmetinde olacak. 40 bin metrekare alanda kuracağımız uluslararası standartlardaki TIR parkı ile Erzurum, lojistik alanında da bir marka olacak. Projelerimiz tamam, ruhsat süreçlerini başlattık. Memleketimize şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.