Gram Altın 1450 lirayı aştı

Gram Altın 1450 lirayı aştı
Altın fiyatlarında yeni rekor...Ons altında önemli bir hareket yok fakat döviz kurları nedeni ile altında görülmemiş rakamlar görülüyor. 7 Haziran gram altının ekran fiyatı 1455 lirayı gördü. Anlık yükseliş ve düşüşler görülüyor. İslam Memiş de yaptığı so

Altın fiyatlarında yeni rekor...Ons altında önemli bir hareket yok fakat döviz kurları nedeni ile altında görülmemiş rakamlar görülüyor. 7 Haziran gram altının ekran fiyatı 1455 lirayı gördü. Anlık yükseliş ve düşüşler görülüyor. İslam Memiş de yaptığı son açıklamada 'normal fiyatlanma yok' dedi.

 

Altının onsu 1.963 dolardan işlem görürken gram altın resmen uçuşa geçti. Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 1455 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 2328 lira, Cumhuriyet altını da 9.425 liradan satılıyor.

Anlık değişimle altın fiyatlarında yükseliş ve düşüşler görülüyor.

 

İslam Memiş 'almam' dedi

Piyasa Uzmanı İslam Memiş "1.400 lira üzerinde gram altın alır mıydım HAYIR. 18 liranın üzerinde gümüş alır mıydım HAYIR. 1.910 $ ve 22,00 $ beklerdim. Elimdekini satar mıydım HAYIR.

Benim nazarımda 1350 lira seviyesinin altında rakam yok ancak gram altın TL fiyatında son bir kez 1350 lira seviyesi altında bir fiyatlanma görebiliriz ama fiziki tarafta görür müyüz bilmiyorum.1350 lira seviyesi altında fiziki tarafta gram altın bulursanız bedavadır. Gram altındaki düşüşler alım fırsatıdır. Yaz aylarında 1450 lira üzerinde ataklar göreceğiz. Elinde altın bulunduran yatırımcı sessiz şekilde beklemeli." dedi.

Tunç Satıroğlu : Tasarruf Zamanı

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Evet bu kadar kur artışına kallavi zamlar gelir. Artık tasarruf zamanı. Alacağınız aldınız, oturacak kemer sıkacak ve bu süreci atlatmaya çalışacaksınız. Harcamalarınızı kısmanız elinizdekini de TL varlıkların haricinde yatırımlarda değerlendirmeniz riskten kaçınmanız gerekiyor."