ETB BAŞKAN ADAYI ABDURREZZAK CELLAT: NİYETİMİZ HALİS UMARIM NASİBİMİZ DE HAYIRLI OLUR

ETB BAŞKAN ADAYI ABDURREZZAK CELLAT: NİYETİMİZ HALİS UMARIM NASİBİMİZ DE HAYIRLI OLUR

Başkan adayı Abdurrezzak Cellat, “ İnsan niyetiyle nasip arasında bir çizgide yaşar. Niyetimiz halis umarım nasibimiz de hayırlı olur” dedi.

AJANS DOĞU - 5 Kasım Cumartesi ( Yarın ) Ticaret Borsası Hizmet Binasında yapılacak olan Borsa seçimleri öncesinde bir mesaj yayınlayan Başkan adayı Abdurrezzak Cellat, “ İnsan niyetiyle nasip arasında bir çizgide yaşar. Niyetimiz halis umarım nasibimiz de hayırlı olur” dedi.

Seçim süreci boyunca Borsa üyelerinin tamamına ulaştıklarını belirten  Başkan adayı Abdurrezzak Cellat, “ Biz arkadaşlarımızla, daha güçlü, söz sahibi bir Borsa oluşturmak adına yola çıktık. Kırmadan, dökmeden, kimseyi ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içerisinde süreci yönetmeye çalıştık.

Yönetimsel anlamda gördüğümüz hataları dile getirdik. Tek tek üyelerimizi ziyaret ederek, projelerimizi paylaştık. Bütün üyelerimize bizlere gösterdikleri samimiyetleri için teşekkür ederim. Bu süreçte iş yerlerinin kapılarını da gönüllerini de bizlere açan, bizleri dinleyen, misafir eden bütün üyelerimize teşekkür ediyorum.

Bizim amacımız, şeffaf, hesap verebilir, herkesin fikrini özgürce beyan ettiği, üyelerinin de yönetimde söz sahibi olduğu, kimsenin ötekileştirilmediği bir Borsa Yönetimi oluşturmak. Meclis üyeliği için aday olan, bize inanan, güvenen tüm yol arkadaşlarıma bu süreçte gösterdikleri gayret için teşekkür ediyorum.  Gayret bizden tevfik Allah’tan dır.” dedi.

Pusula rengimiz MAVİ

Cumartesi günü oy kullanacak üyelere de seslenen Başkan Adayı Abdurrezzak Cellat, “ Biz elimizden geleni yaptık, bundan sonra takdir kıymetli üyelerimizindir. Bütün üyelerimizi Cumartesi günü yapılacak seçimlerde oy kullanmaya davet ediyorum. Bu süreçte sizlere anlattığımız projelerimizi gerçekleştirebilmek için oylarınıza ihtiyacımız var. Size verdiğimiz her sözü yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Ticaret Borsası’nın gerçek sahibi sizlersiziniz, bunu sakın aklınızdan çıkarmayın. Pusula rengimiz mavi. Mavi Erzurum’un simge rengidir. Daha iyi bir Borsa, daha iyi bir Erzurum için mavide buluşalım.” dedi.