Eski Ülkü Ocakları başkanı Aldemir'den Kılıçdaroğlu'na suikast iddiası

Eski Ülkü Ocakları başkanı Aldemir'den Kılıçdaroğlu'na suikast iddiası

Eski Ülkü Ocakları başkanı Alaattin Aldemir, bir mafya grubu üzerinden Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu'nun hedef alınacağına dair bir duyum aldığını açıkladı. Devlet görevlilerini göreve çağıran Aldemir, ''Sakın ha. Bu ateş hepimizi yakar. Çok açık söylüyorum." sözleriyle yetkilileri uyardı.

AJANS DOĞU - MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in danışmanlarından olan ve 2018 yılında MHP'den istifa ederek CHP'ye katılan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alaattin Aldemir, Halk TV'de katıldığı programda Millet İttifakı'nın adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik bir saldırı olabileceği iddiasında bulundu.

Aldemir şu ifadelere yer verdi:

'SAKIN HA, BU ATEŞ HEPİMİZİ YAKAR'

"Bir mafya grubu üzerinden Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var. Devlet görevlilerini göreve çağırıyorum. Hepsi ortağı olur bu işin. Genel başkana haber vermeden ben bunu sizinle paylaşıyorum. Bir mafya grubunun üzerinden, Sinan'a (Sinan Ateş'i kastediyor) yaptıkları gibi bir uyuşturucu grubu üzerinden bir şeyler duyuyorum liderlere yönelik, sakın ha. Sakın ha. Bu ateş hepimizi yakar. Çok açık söylüyorum."